Amazon FBA ve FBM Hizmetleri

Amazon FBA ve FBM Hizmetleri

ProShipUS olarak, Amazon'da satış yapmanıza yardımcı olmak için FBA (Fulfillment by Amazon) ve FBM (Fulfilled by Merchant) hizmetleri sunmaktayız.

FBA hizmetimizle ürünleriniz Amazon depolarında saklanacak ve siparişler doğrudan Amazon tarafından yerine getirilecektir.

Bu, ürünlerinizin hızlı teslimatını sağlar ve müşteri memnuniyetini artırır.

FBM hizmetimizle, ürünlerinizi kendi depomuzda saklıyoruz ve siparişleri doğrudan müşterilerinize göndererek yerine getiriyoruz.

Bu, envanteriniz üzerinde kontrol sahibi olmanıza ve müşterilerinize daha kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmanıza olanak tanır.

ProShipUS olarak, Amazon'da başarılı olmanıza yardımcı olmak için güvenilir ve verimli FBA ve FBM hizmetleri sunmaya kendimizi adamış bulunmaktayız.

Size Özel Çözüm ve Fiyatlandırma

Size özel bir teklif için bilgilerinizi girin, sizi hemen arayalım. Her hizmetin ihtiyaca özgü olduğunun farkındayız. İşletmeniz için en iyi değeri sunduğumuzdan emin olmak amacıyla, standart fiyatlandırma sunmuyoruz. Bunun yerine, ihtiyaçlarınızı konuşmak ve size özel bir çözüm sunmak için zaman ayırıyoruz.

    The Effect of Warehouse Service on E-Commerce

    The Effect of Warehouse Service on E-Commerce   The dominance of e-commerce, combined with the ever-increasing needs of businesses, allows for an increasingly greater need for storage. Custom warehousing services range from s...
    en_USEnglish